A+ / A-

i-PEN стилус химикалки с iPAD накрайник

Новите модели I-Pen стилус рекламни химикалки разполагат едновременно с нормален пълнител и със специален накрайник за таблети и смартфони. Освен това предлагат възможност да ползвате химикала за поставка на Вашият смартфон.

Новите 4 в 1 модели предлагат стандартен писец, стилус накрайник за смартфони и таблети, накрайник за почистване на екран и прорез- поставка за Вашият смарт телефон. 

Рекламните стилус химикали са предназначени за работа както на лист хартия така и със смартфони и таблети. С възможност за поставяне на Ваше фирмено лого в 1 или няколко цвята.  

Новите  писалки разполагат едновременно с конвенционален син пълнител с дебелина 0.7мм и с мека основа предназначена за работа с капацитивни дисплеи на електронни устройства- таблет, IPad, смартфон. Ниската им цена ги прави идеален фирмен подарък.

Новите IPAD рекламни стилус химикалки дават възможност за писане едновременно върху лист хартия и работа онлайн върху таблети, I-Pad, I-Phone и други устройства с капацитивни дисплеи. 

Новите I-Pad писалки са идеално допълнение към Вашите рекламни материали.

Максофт работи с фирми, рекламни агенции и търговци. Минималното количество е 50 броя. При количества над 5000 броя е възможно индивидуално производство и внос.