За нас

За нас

Контакти и информация за Максофт

Телефонна централа: 

 • Виваком:   
  02 846 46 46
  02 846 20 02
  02 846 20 05 

 • М - Тел:      0888 846 006

 • Теленор:    0896 846 006
   

Максофт - Централен Офис 

София 1504, бул."В.Левски" 150, ет.3(вход от ул. Ангиста) 

(9 до 18 часа)

С кола

Моля обърнете внимание, че след реконструкцията на ул.Ангиста през май 2019, улицата вече е е еднопосочна с вход от ул.Кешан (бул.Ген.Данаил Николаев). Влизането от бул.Васил Левски не е възможно!

Паркиране

Районът на пл.Сточна гара северно от бул.Ген.Данаил Николаев е Зелена Зона. Можете да паркирате на ул.Ангиста, точно до входа на сградата. Необходимо е да изпратите SMS на телефон 1303.

На разположение са също до 144 паркоместа в новотокритият магазин Lild пл.Сточна гара срещу сградата на Максофт с възможност за безплатно паркиране до 90 минути- необходима е заверка на талона на касите на магазина. 

С градски транспорт до офис Максофт на пл.Сточна гара

тролейбуси № 1, 2 и 4 (до бул.Дондуков") и №11 (крайна спирка, точно пред сградата).

Автобуси:№213, №305, №11, №413, №404

Най-близки метростанции до пл.Сточна гара

 • метростанция Лъвов мост на 900 метра (10 минути пеша до пл.Сточна гара)
 • метростанция Софийски Университет на 1300 метра (15 минути пеша до пл.Сточна гара)

 


В страната
Контакти директно или чрез нашите представители,
доставки до 2 работни дни
Цвят и свежест за вашето ежедневие! Декоративни възглавници, направени от висококачествени и устойчиви материали. Подходящи за всяко кътче от Вашия дом. Цвят и свежест за вашето ежедневие!
Декоративни възглавници, направени от висококачествени и устойчиви материали. Подходящи за всяко кътче от Вашия дом.  декоративни възглавници  evapatternshow.com повече  »  

възглавници на цветя Декоративни възглавници на цветя, направени от висококачествени материали, с дизайнерски десени. Налични в различни размери и десени.

Приказен дом! Сменете тапицерията на мебелите си и те ще придобият нов и свеж вид. Заложете на качествени материали. Голямо разнообразие от десени. Приказен дом!
Сменете тапицерията на мебелите си и те ще придобият нов и свеж вид. Заложете на качествени материали. Голямо разнообразие от десени.  тапицерия  evapatternshow.com повече  »  


В нашия център специалистите и професионалисти – козметици, кинезитерапевти, дерматолози, масажисти, ще Ви предложат процедури за активна, поддържаща и релаксираща грижа за кожата. Богатият ни асортимент от услуги се отличава с висока ефективност.  козметичен център  persona.bg повече  »  


Изберете пвц профили, конструкции, крепежни елементи от Чех Пласт. Тук в Чех-Пласт ние сами изработваме пвц профили от и с най-високо качество материали.  пвц профили  chehplast.com повече  »