A+ / A-

Рекламни чаши с печат

Всичко, което трябва да знаете за при

поръчка на брандирани, рекламни чаши с печат на лого.

Има 3 различни технологии за

надписване на рекламни чаши

  • тампонен печат
  • сублимация
  • директен керамичен дигитален печат
  • керамичен печат с изпичане

Цените за надписване на рекламни чаши зависят от технологията: 

  • Тампонният печат е най-евтин, използват се специални мастила за стъкло и керамика, но чашата не се изпича след печат. Ползва се за полагане на малки по размер надписи в 1 до 2 цвята. Този надпис не е устойчив на обработка в съдомиални машини при високи градуси. Използва се за рекламни кампании и не е удачен за чаши за заведения. 
  • Сублимацията се ползва за пълноцветни изображения и лога, които се цветоотделят по CMYK. Позволява надписване на по-голяма площ и се прилага само на рекламни чаши със специално покритие подходящо за сублимация и само върху бяла основа. 
  • Директния керамичен дигитален печат поставя изображението директно на чашата, като в някои случаи следва последващо изпичане за получаване на устойчив надпис. Ползва се при изображения, които се цветоотделят в повече цветове и се печати пълноцветно по CMYK, Възможен е печат и на цветни основи, като тогава се поставя на бяла основа. 
  • Керамичният печат е стандартанта технология за устойчив надпис. Работи се с конкретни спот цветове- 1, 2, 3 или повече, надписите се полагат със специални мастила и след надписване чашите се изпичат в специални пещи, за да се получи пълна устойчивост на надписа, дори при ежедневно миене в съдомиални машини. 

Предлагаме

рекламни чаши от стъкло, метал, керамика, еко пластмаса.

Можете да поръчате чаши за реклама по цени на едро без печат или с възможност за полагане на рекламен печат и брандиране и поставяне на фирмено лого. 

Разгледайте основните категории в линковете по-долу, където ще намерите и онлайн калкулатори за цени на рекламни чаши с печат.

Ако имате нужда от огромното разнообразие рекламни чаши от всички складове на евро в Европа посетете нашите сайтове за внос

branditcool.eu и morethanbrands.eu