A+ / A-

Рекламни химикалки от вносител

Рекламни химикалки окомплектовани с различни пълнители (химикали) с дебелини 0.07 или 0.1мм. 

Пластмасови, метални химикалки, usb химикалки и химикалки с капацитивен накрайник за таблети и мобилни телефони, окомплектовани със стандартен син химикал (пълнител).

Пластмасови и метални рекламни химикалки с възможност за брандиране от склад или с внос. Новите цветове и модели химикалки и I-Pen химикали за реклама от Максофт, на склад в София, Пловдив и Варна. Възможност за производство и директен внос на рекламни химикали с надпис


метални химикалки

метални химикалки

Цени на метални химикали. Поръчка на химикалки. Фирмени химикали и химикали с надпис (лазерно гравиране, сито печат или тампонен печат).

 
 Система метални стелажи за палети APR12, рафтови метални стелажи DIMAX, конзолни системи стелажи за огромна товароносимост GL8, конзолни рафтови стелажи M90 за магазини с голям брой стоки и още повече  » за модулни стелажи ts-bg.net  

 
повече  »
Любопитно:
Пластмасовата химикалка е изобретена в Европа през 1940 година от Унгарец на име Biro. Той патентова изобретението, което няколко години по-късно се ползва от британската авиация, заради ползваемостта на приспособлението. Човекът анонсирал химикалката в в Съединените Щати е на име Reynolds. Новата придобивка обаче е на безкрайно високата за онова време цена от 10 долара. Първата компания която започва серийно производство на масови, евтини химикалки е BIC.
Химикалките, които днес Максофт предлага са със сменяем пълнител тип паркер, писец с дебелина 0.07 или 0.1мм, и различни иновативни подходящи за реклама форми и цветове.