A+ / A-

Внос на рекламни USB флашки памет

Наличните на склад в Максофт рекламни USB флаш памети за реклама, както и интересни модели флашки с възможност за директен внос за 3 седмици. 

Възможност за надписване с фирмено лого и внос. Внос на USB flash памети за рекламни цели. USB флаш памети с фирмен надпис, USB флашки. Поръчки на USB памети от 1G, 2G, 4G, 8G, 16G, 32G и повече.

Възможно е фабрично да се запише представяне или презентация на клиента и поставяне на рекламен надпис върху USB флашки чрез ситопечат или лазерно гравиране.

Всички предлагани модели USB флашки са с USB 2.0 интерфейс, функционират под операционни системи Windows ME/2000/XP, Mac 9.0 и по-висока, поддържат скорост на четене 9-12MB/s и скорост на запис 5-8MB/s в зависимост от конкретната система. Повечето предлагани модели са изградени на базата на USB flash чип Samsung с висока степен на стабилност и сигурност за данните. Всички предлагани модели USB флаш памети са с гаранция 2 години (24 месеца).

Внимание! Максофт изпълнява поръчки на фирми за USB памети за реклама и предлага usb флаш памети на търговци на едро и рекламни агенции. Компанията работи само с фирми и не изпълнява единични поръчки на частни лица!флашки, интересни флашки, евтини флашки, USB флаш памет, рекламни usb, usb флаш, usb за реклама, USB памети, внос на памети, внос USB, внос на USB памети, USB флаш памети, USB флаш памети на едро, USB флашки, цени usb флашки, usb флашки за реклама, цени u