A+ / A-

Максофт- информация за контакти и работно време

офис В.Левски 150

На Ваше разположение сме на телефони, електронна поща, скайп, фейсбук messanger и формите за контакт в сайта.

Дистанционни срещи осигуряваме чрез платформите Zoom или Скайп. 

При нужда от физическо посещение в офиса с цел превенция, Ви молим да спазване следните предписания: 

  • Уточнете предварително по телефон или електронна поща причината, детайлите и часа на идването Ви, с цел избягване на излишен разговор на място и струпване на хора;
  • Не водете придружители, освен когато това е неизбежно; 
  • Спазвайте дистанция от персонала поне 1.5 метра;
  • Ползвайте собствени пишещи средства, при необходимост от полагане на подпис върху документи на място;
  • Поставете своята маска при необходимост от разговор; 
  • Избирайте плащане по сметка или ПОС терминал винаги, когато това е приложимо, с цел избягване физическият контакт с банкноти. 

Вашите въпроси, можете да отправите чрез формите за контакт в сайта, съобщение във фейсбук страниците ни Maksoft.Bg и Максофт.Нет, чрез Messanger или на телефоните на централният офис в София:

Офисът на рекламна агенция Максофт се намира в гр. София на пл. Сточна гара, северно от бул. Ген. Данаил Николаев. Районът е Синя Зона. Можете да паркирате на ул. Ангиста, точно до входа на сградата. Необходимо е да изпратите SMS на телефон 1302.

На разположение са също до 144 паркоместа в новотокритият магазин Lild пл. Сточна гара срещу сградата на Максофт ЕООД, с възможност за безплатно паркиране до 90 минути. Преди излизане е необходима заверка на талона на касите на магазина. 

 

Максофт ЕООД работи с клиенти от цялата страна - директно или чрез своите партньори рекламни агенции. Вие можете да контактувате с централният офис в София или с представителите - рекламни агенции в София, Пловдив, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Велико Търново, Сандански, Благоевград, Сливен, Ботевград, Враца, Видин и други градове.

Доставките до Ваш офис, в цялата страна, за поръчки над 300лв направени в централен офис, е безплатна!


Рекламни агенции в Пловдив


За покупка на рекламни сувенири, изработка на печатни материали и календари, в Пловдив, Максофт препоръчва следните рекламни агенции: 

 
 Юниор Дизайн извършва монтажи на опънати тавани не само в Пловдив и регион, но и в останалите подбалкански български градове- Хисар, Карлово, Сопот, Брезово, Стрелча, Панагюрище...  повече  » опънати тавани Пловдив www.clipso.bg  

 
повече  »

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението: