A+ / A-

Максофт- информация за контакти и работно време

офис В.Левски 150

Вече възстановихме нормалният режим на работа с клиенти и партньори, със стандартно работно време.

На Ваше разположение сме на телефони, електронна поща, скайп, фейсбук messanger и формите за контакт в сайта.

Дистанционни срещи осигуряваме чрез платформите Zoom или Скайп. 

При нужда от физическо посещение в офиса с цел превенция Ви молим да спазване следните предписания: 

  • Уточнете предварително по телефон или електронна поща причината, детайлите и часа на идването Ви с цел избягване на излишен разговор на място и струпване на хора;
  • Не водете придружители, освен когато това е неизбежно; 
  • Спазвайте дистанция от персонала поне 1.5 метра;
  • Ползвайте собствени пишещи средства при необходимост от полагане на подпис върху документи на място;
  • Поставете своята маска при необходимост от разговор; 
  • Избирайте плащане по сметка или ПОС терминал винаги, когато това е приложимо с цел избягване физическият контакт с банкноти. 

Вашите въпроси можете да отправите чрез формите за контакт в сайта, съобщение във фейсбук страниците ни Maksoft.Bg и Максофт.Нет, чрез Messanger или на телефоните на централният офис в София:

Офисът на рекламна агенция Максофт се намира в София на пл. Сточна гара северно от бул. Ген. Данаил Николаев. Районът е Зелена Зона. Можете да паркирате на ул. Ангиста, точно до входа на сградата. Необходимо е да изпратите SMS на телефон 1303.

На разположение са също до 144 паркоместа в новотокритият магазин Lild пл.Сточна гара срещу сградата на Максофт ЕООД с възможност за безплатно паркиране до 90 минути. Преди излизане е необходима заверка на талона на касите на магазина. 

 

Максофт ЕООД работи с клиенти от цялата страна - директно или чрез своите партньори рекламни агенции. Вие можете да контактувате с централният офис в София или с представителите - рекламни агенции в София, Пловдив, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Велико Търново, Сандански, Благоевград, Сливен, Ботевград, Враца, Видин и други градове.

Доставките до Ваш офис в цялата страна за поръчки над 300лв направени в централен офис е безплатна!


Рекламни агенции

Рекламни агенции и представителства в София, Пловдив, Варна, Бургас, Враца, Монтана, Видин, Русе, Благоевград, Сандански, Петрич.

 
 Юниор Дизайн извършва монтажи на невероятни опънати тавани не само в Пловдив, но и в останалите подбалкански български градове- Хисар, Карлово, Сопот, Брезово, Стрелча, Панагюрище Най- добрата на пазара фирма за опънати тавани. Топ оферти на ТОП цени, за повече  » Р·Р° опънати тавани Пловдив www.clipso.bg  

 
повече  »