A+ / A-

USB Флашки за реклама от склад и внос

Актуални цени на наличните от склад рекламни USB флашки памети за реклама, както и интересни модели флашки с възможност за директен внос за 3 седмици. 

Възможност за надписване с фирмено лого и внос. Внос на USB flash памети за рекламни цели. USB флаш памети с фирмен надпис.

Приемаме поръчки за USB флашки интерфейс 2.0 и 3.0 в капацитет от 1G, 2G, 4G, 8G, 16G, 32G и 64G. 

Възможно е фабрично да се запише представяне или рекламна презентация и поставяне на рекламен надпис върху USB флашките чрез ситопечат или лазерно гравиране.

Интефейс на флашките:

Стандартно предлаганите  USB флашки до 32G вкл. са с USB 2.0 интерфейс, 64G са с 3.0 интерфейс.

Разликата между 2.0 и 3.0 интерфейс:

Основната разлика между двата интерфейса на флашките, 2.0 и 3.0, е в скоростта на трансфер на данни. Флашките 2.0, достигат скорост до 60Mbit/s, докато тези, с 3.0 интерфейс - до 5Gbit/s, което е 10 пъти по-бързо. Именно заради това, 3.0 се препоръчва за прехвърляне на по-големи файлове. Друго голямо предимство на 3.0 интерфейс е, че той осигурява двупосочен трансфер на данни, което при 2.0 е невъзможно.

Хубавото и при двата интерфейса е, че са условно съвместими, т.е. ако включите флашка 3.0 към 2.0 порт, тя ще работи със скоростта на по-ниския стандарт и обратното - ако включите флашка 2.0, към 3.0 порт, трансферът на данни ще бъде със скоростта на 2.0.

Работа с USB флашките:

Предлаганите USB флашки за реклама, функционират под операционни системи Windows ME/2000/XP/8/10, Mac 9.0 и по-висока, поддържат скорост на четене 9-12MB/s и скорост на запис 5-8MB/s, в зависимост от конкретната система.

Повечето предлагани модели, са изградени на базата на USB flash чип Samsung, с висока степен на стабилност и сигурност за данните. Всички предлагани модели USB флаш памети са с гаранция 2 години (24 месеца).

Внимание! Максофт изпълнява поръчки на фирми за USB памети за реклама и предлага usb флаш памети на търговци на едро и рекламни агенции. Компанията работи само с фирми и не изпълнява единични поръчки на частни лица!