Презентация

МАКСОФТ Нет е рекламна агенция с централен офис в София и развита мрежа от представители в цялата страна.  

Фирмата предлага високотехнологични рекламни продукти на изключително конкуретни цени в областите:

Графичен дизайн

Предпечат 1Високотехноличното студио за графичен дизайн предлага възможността Вашите рекламни материали да бъдат с различен стил и визия от тези на Вашите конкурентни.   
Печатни материали

травел пакове1Фирмата договаря годишни обеми с едни от най-високотехнолочните печатни бази в страната, в резултат на което Вие получавате качество недостижимо за повечето печатници на много конкурентни цени.   
Рекламни конструкции, табели и стопери

табло А-Борд ресторант

Цялостни решения по проектиране, изработка и монтаж външната реклама на Вашият магазин, офис, шоурум ... Облепяване на витрини, фирмени автомобили. Изработка на табели, рекламни конструкции и трансперанти. Стопери, рекламни табла и меню бордове.

  
Рекламни продукти

Менюта, травел пакове и рекламни промоционални материали- тениски, шапки, ленти и баджове, химикалки, запалки, сувенири и др. с фирмен печат.

  
Интернет сайтове

хостинг със CMSИзграждане, регистрация на домейни и хостинг на интернет сайтове със Система за управление на съдържанието, която Ви позволява сами да редактирате информацията в сайта си и Ви гарантира висок Google рейтинг, за да бъдете винаги преди конкурентите си!  
Билборд позиции и външна реклама

Билборд рекламен син

Проектиране, печат и наем на рекламни билбордове и други конструкции в цялата страна. Реклама в превозните средства на градския транспорт.

 
 Tранспорт, спедиция и съхранение на неопасни товари повече  » транспорт на неопасни товари www.olympiatrans.com