Въпроси

faqs

В този раздел са дадени най-често задаваните въпроси от Вас и техните решения, както и възможност да питате, ако не намерите търсеният отговор.

Изберете раздел от връзките по долу:

 

интернет, сайтове, SEO оптимизация


В този раздел ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси по изработката, поддръжката и популяризирането на Вашите интернет сайтове.

  
повече  »

Какво е домейн?


Домейнът е Вашето име в интернет. Домейн името представлява съчетание от символи на латиница, чрез които се отваря Вашият интернет сайт и към който се създават Вашите e-mail адреси.

  
повече  »

Интернет понятия


Основни интернет понятия и кратко описание на основните термини, използвани в  интернет маркетинга, интернет рекламата и сайт оптимизацията. Какво е SEO, CMS, offSite SEO, offPage SEO, CPC, CPM, CTR, директории, търсачки, Google Adwords, социални мрежи...

  
повече  »

Какво е динамичен сайт?


Не само интернет системата за управление на съдържанието (CMS) е изискването да наречем един сайт динамичен. Нет Сървис поддръжката и динамичната оптимизация на съдържанието са от решаващо значение за посещаем фирмен уеб сайт.

  
повече  »

Как се създава динамичен сайт?


Как се създава посещаем динамичен сайт в 6 стъпки- бранд, CMS, ключови думи, съдържание, уеб дизайн, SEO оптимизация и копирайтинг...

  
повече  »

Как да излизам по-напред в Google


Вече знаете, че предните позиции в органичните резултати при Google търсене са най-евтиният трафик към сайта Ви! Как сайта Ви да излиза напред в Google и по какво?

  
повече  »

Какво включва Нет Сървис поддръжката на сайт


Активнатата Нет Сървис поддръжка освен дисково пространство за хостинг на интернет сайта включва още:

  
повече  »

Колко струва един интернет сайт?


Колко струва един интернет сайт?- Пълната сметка за всички разходи!

  
повече  »

Как да защитя съдържанието на сайта си?


Притежавате новинарски интернет сайт или предоставяте ценна информация, която искате да предпазите от копиране! Ето отговорите на въпроса

  
повече  »

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението: